BHV-Trainingen en Workshops

TopBHV is de aanbieder van BHV-trainingen en BHV workshops in Amsterdam en Assendelft. Op onze site vindt u uitgebreide informatie over de verschillende BHV-trainingen die wij verzorgen. Alle BHV-trainingen staan onder leiding van ervaren docenten met veel praktijkervaring.

Onze BHV-trainingen zijn praktijkgericht, waardoor u geen dikke pakken met boeken nodig hebt. Bij onze BHV-trainingen bent u veel bezig met praktijkopdrachten. Hierdoor neemt u de oefenstof sneller op.

BHV Traingen
BHV Traingen

BHV-trainingen Basis

TopBHV verzorgt BHV-trainingen op verschillende niveaus. De BHV-training Basis is voor iedereen die geen of nauwelijks ervaring met BHV heeft. In een dag leert u levensreddende handelingen te verrichten , omgaan met kleine blusmiddelen en hoe u bij calamiteiten een pand ontruimt volgens een vast opgesteld plan.

De BHV-training Basis wordt afgesloten met een uitgebreide evaluatie. U ontvangt het Dumol BHV certificaat als u de BHV-training met voldoende resultaat afsluit.

TOPBHV organiseert de BHV-training Basis in Amsterdam en vanaf 6 deelnemers wordt de cursus ook in company gegeven.

BHV-cursus Herhaling

Heeft u eenmaal de BHV-training Basis gevolgd, dan is het aan te raden de oefenstof regelmatig bij te houden. Speciaal hiervoor organiseert TopBHV de BHV-cursus Herhaling. Ook de BHV-cursus herhaling wordt gegeven op onze trainingslocaties in Amsterdam en Assendelft.

Deze eendaagse BHV-cursus begint met het toetsen van de vaardigheden die u bij de BHV-training Basis geleerd heeft. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op het ontruimen van een pand bij escalatie door een brand. Ook kunt u tekeningen van uw locatie meenemen waarbij we die situatie kunnen doornemen.

Optioneel bieden wij ’s middags een customized BHV-training aan. Wilt u uw BHV organisatie specifiek trainen op bijvoorbeeld gesprekstechnieken om het portofoongebruik te verbeteren. Of wilt u specifiek aandacht voor gevaarlijke stoffen of werken in besloten ruimtes?

Ook de BHV-Cursus Herhaling wordt afgesloten met een evaluatie en, bij voldoende resultaat, het Dumol BHV certificaat.

TopBHV organiseert ook de BHV-cursus Herhaling in company vanaf 6 deelnemers.

BHV Traingen