BHV cursus Amsterdam of Wormerveer

For information in English, please click here

Overzicht data trainingen en aanmelden

Wat doet u als er een beginnende brand ontstaat of een collega naast u onwel wordt?
Deze vraag kunt u na afloop van onze BHV trainingen beantwoorden en omzetten in een daad.

Door onze trainingen kunt u levens redden…

  • Ervaren docenten – Met de praktijk als invalshoek
  • Maximaal 12 cursisten per groep -> Persoonlijke aandacht
  • Praktijkgericht – geen dikke pakken met boeken
  • Makkelijk te bereiken met OV of auto op Station Sloterdijk bij Brasserie Hermes
  • All in prijs -> Inclusief lunch a la carte, snacks, drankjes en certificaat

Locatie BHV cursus Amsterdam

Op onze locatie direct naast Station Amsterdam Sloterdijk (Grand Café Hermes)   heten wij u van harte welkom voor het volgen van onze basis bedrijfshulpverlening / bhv cursus.

Na afloop van deze eendaagse basis BHV training weet u hoe m.b.v. een AED levensreddende handelingen kunt verrichten. Ook bent u in staat om verschillende blusmiddelen op de juiste manier te hanteren en bent u in staat om een ontruimingsplan uit te voeren.

TopBHV biedt de BHV training ook als in-company cursus aan. Dit kan al vanaf 6 deelnemers. Neem contact op voor meer informatie over de in-company BHV training of kijk hier voor een impressie.

ONS MOTTO : TRAIN AS YOU FIGHT

Geen dikke pakken met boeken maar een praktijkgerichte benadering waarbij u leert hoe te handelen bij calamiteiten.

Dagprogramma Basis BHV Bedrijfshulpverlening

aed training Amsterdam09:00 — 12:00 uur Levensreddende Handelingen:

Tijdens het eerste deel van de BHV training leert u hartfalen te herkennen en hoe te handelen. Dit gebeurt onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs en m.b.v. een AED en conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

10:00 uur snack

Na een korte pauze leert u hoe u in uw branche levensreddende handelingen kan toepassen. Dit betekent dat we per branche bekijken waar de grootste risico`s zich bevinden en stemmen we per cursist de les leerstof hierop af.

12:00 uur lunch a la carte

bhv training brandblussen Amsterdam12:45 — 15:00 uur Kleine Blusmiddelen:

Onder begeleiding van een brandweerinstructeur leert u de binnen uw bedrijf aanwezige blusmiddelen te gebruiken bij een beginnende brand. Een brand in de kiem smoren betekent minder schade en u voorkomt escalatie van de brand.

bhv training ontruiming oefenen Amsterdam15:15 — 17:00 uur Ontruiming:

Ontruimen van een pand is noodzakelijk wanneer er escalatie van een brand dreigt. Na dit onderdeel weet u hoe een pand te ontruimen conform een vast opgesteld plan, het BHV plan. Ook leert u hoe de hulpdiensten te alarmeren en welke informatie de hulpdiensten nodig hebben.

17:00 uur Evaluatie

Aan het einde van de dag vindt een evaluatie plaats onder het genot van een drankje, ( Diner behoort tot de mogelijkheden en is als extra optie verkrijgbaar ). Na afloop en bij voldoende resultaat ontvangt u het Dumol BHV certificaat binnen 2 weken.

Kosten voor de cursus bedrijfshulpverlening Basis bedragen inclusief gehele dag koffie, thee, lunch a la carte, snack en drankje bij evaluatie € 199,- euro excl. 21% BTW per persoon.

Overzicht data trainingen en aanmelden

For information in English, please click here