Bedrijfshulpverlening cursus Amsterdam

Top BHV organiseert bedrijfshulpverlening cursussen in Amsterdam e.o. en van 6 deelnemers ook in-company.

Wat zegt de wet over bedrijfshulpverlening?

Voor 2007 was het voor werkgevers verplicht om op iedere 50 werknemers minstens een BHV-er in dienst te hebben. In 2007 veranderde de Arbowet en werkgevers zijn sindsdien verplicht te zorgen voor de veiligheid en de gezondheid van werknemers.

Met ingang van 1 juli 2017 is de nieuwe arbeidsomstandighedenwet van toepassing. Hier staat o.a. het volgende in. De werkgever laat zich ten aanzien van de naleving van deze verplichtingen bijstaan door een of meer werknemers die door hem zijn aangewezen als bedrijfshulpverleners.

De bedrijfshulpverleners beschikken over een zodanige opleiding en uitrusting, zijn zodanig in aantal en zodanig georganiseerd dat zij de genoemde taken naar behoren kunnen vervullen.

Met andere woorden, iedere werkgever is verplicht te zorgen voor goede bedrijfshulpverlening binnen zijn organisatie.

Bedrijfshulpverlening cursus
Bedrijfshulpverlening cursus

Train as you fight

Top BHV organiseert al 10 jaar met veel succes bedrijfshulpverlening cursussen in Amsterdam volgens het motto “Train as you fight”. Hiermee bedoelen we dat onze bedrijfshulpverlening cursus praktijkgericht is en u niet de hele dag met uw neus in de boeken zit.

De cursusgroep is nooit groter dan 8 personen waardoor er ruim voldoende persoonlijke aandacht is voor iedere cursist.

Locaties

De bedrijfshulpverlening cursussen van Top BHV beschikt in Amsterdam over 2 locaties:  Grand café Hermes in Amsterdam-Sloterdijk en Grand café ZO in Amsterdam-Zuidoost. Beide locaties zijn uitstekend bereikbaar.

 

In-company

Vanaf 6 deelnemers is het ook mogelijk dat we de bedrijfshulpverlening cursus in-company geven. Het grote voordeel is natuurlijk dat uw werknemers geen reistijd kwijt zijn. Neemt u voor meer informatie over onze in-company cursus contact met ons op.

Bedrijfshulpverlening cursus
Bedrijfshulpverlening cursus herhaling

Bedrijfshulpverlening cursus herhaling

U kunt bij Top BHV terecht voor het volgen van de “bedrijfshulpverlening cursus basis”. Het is hierna wel zinvol om jaarlijks terug te komen voor de “bedrijfshulpverlening cursus herhaling

Bij deze cursus gaan we nog dieper in op het geleerde bij de basis cursus. Ook toetsen we of de kennis van de BHV cursus basis nog voldoende aanwezig is.

BHV Certificaat

Na afloop van onze bedrijfshulpverlening cursussen ontvangt u, bij voldoende resultaat, binnen 2 weken het Dumol BHV certificaat.

Wil u meer informatie over de BHV cursussen van Top BHV neem dan contact met ons op.

Bedrijfshulpverlening cursus certificaat